Hos ​GA Management tilbyder vi rådgivning og salg inden for løsninger til den grafiske branche, herunder digitaltryks-løsninger, grafiske​ produktionsløsninger, Web2Print, farvestyring, VDP-løsninger og storformat. Vi er ligeledes leveringsdygtige i de klassiske produktionsløsninger, som I kender dem fra trykkerierne, og vi indstiller naturligvis udstyret til at kunne producere optimalt til den ønskede applikation eller markedsprofil.

Vi oplever i stigende grad, at vores kunder efterspørger viden i forbindelse med investering i digital produktion, som kan hjælpe dem med at træffe de rigtige valg omkring udstyr og leverandører. Vi har derfor hos GA Management skabt en unik platform, som sikrer, at I som kunde forstår værdien af den enkelte løsning, inden I køber.

Hos GA Management tager vi altid udgangspunkt i jeres behov og sikrer dermed en løsning, der er helt rigtig for jer. I vil samtidig opleve at denne tilgang medfører en anderledes og langt mere forretningsorienteret dialog end andre leverandørers. Derudover forsøger vi altid at løfte informationsniveauet mest muligt for at sikre et langvarigt og bæredygtigt samarbejde.

​Hos GA Management leverer vi således både hardware, software og klassiske konsulentydelser. Vi har kontorer i både København og Odense, og yder derigennem en landsdækkende service. Som supplement til vores egne erfaringer med den grafiske branche, som for flere af vores medarbejdere tæller mere end 15 år, samarbejder vi desuden med en lang række rådgivningsvirksomheder.

GA Management  |  Fjeldhammervej 19C, 2610 Rødovre  |  Tlf.: 81 77 17 00​