​Det årlige xerox kickoff I london

​JAN 07, 2016

Som Graphic Communications Reseller, deltog GA Management i det årlige Xerox kickoff i London. En super spændende dag med en masse nyttig information om tiltagene i 2016.

Xerox GCO (Graphic Communication Organization) er en salgskanal, som er dedikeret til den grafisk branche, og det betyder, at alle deres tiltag, informationer og inspiration udspringer fra grafiske branche og de udfordringer branchen har.

Det gør, at vores samarbejde med Xerox hele tiden handler om at levere løsninger, som kan bidrage til vækst for den grafiske virksomhed.

Vores besøg i Innovation Center i London blev også en dag, hvor GA Management igen blev bekræftet i, at fremtidens leverandør til den grafiske branche skal udfordre den måde som tingene bliver gjort på i virksomhederne lige nu. Der er simpelthen brug for, at vi som leverandører kender vores kunder langt bedre end man tidligere har gjort.

Xerox var også i 2015 den største leverandør i verden på High End cut sheet til den grafiske branche. Vi ser sammen med Xerox frem mod Drupa med positive forventninger og med planerne for 2016, så er vi sikre på, at trenden fortsætter igen i år.

GA Management er den eneste Graphic Communication Reseller i Danmark, og vi vil gøre vores til, at successen fortsætter.

GA Management  |  Fjeldhammervej 19C, 2610 Rødovre  |  Tlf.: 81 77 17 00​