​Nyhedsopsamling fra drupa

​JUL 01, 2016

Drupa 2016 er nu overstået, men indtrykkene derfra har vi taget med os hjem. Vi så på messen en masse inspirerende nyheder, der er gode bud på, hvilke retninger branchen også kommer til at bevæge sig i. Vi har udvalgt et par stykker, vi syntes var særligt interessante.

Danske Trojanlabel var på Drupa for første gang for at vise deres maskiner frem.

Vi syntes, at deres nye satsning Trojan3 ser rigtigt spændende ud. Trojan3 er rettet mod OEM-partnere inden for kuverterings-, transport- og konverteringsudstyr, som får mulighed for at opgradere deres udstyr til en high-end 4-farve trykmaskine, ved at implementere den i deres eget udstyr.

Pt har Trojanlabel tre forskellige printere i deres sortiment, der både rummer labelprinter, overprinter og digital etiketpresse. Læs mere på Trojanlabels hjemmeside.

En anden nyhed, der fangede vores opmærksomhed på Drupa, var det strategiske partnerskab, der blev annonceret mellem Kodak og PerfectPattern. Det er meldt ud, at der vil blive fokus på produktiviteten og samarbejdet skulle gerne give afkast i form af nye workflow-muligheder, der vil strømline processer og øge effektiviteten. Et af de første projekter, der er udviklet i fællesskab er en cloud-baseret arkoptimering, der sikrer optimal udskydning og funktionalitet, der vil give trykkerierne en højere produktivitet.

Det bliver spændende at følge, hvad der kommer ud af det samarbejde.

GA Management  |  Fjeldhammervej 19C, 2610 Rødovre  |  Tlf.: 81 77 17 00​