Nyheder​

HVAD KOMMER DER TIL AT SKE MED 3D-PRINT

JUL 01, 2016

Vi var i GA Managent forundrede over, at 3D-print ikke fyldte mere på Drupa 2016, men ingen tvivl om, at det en af de mere spændende ting, der kommer til at fylde mere og mere de kommende år.

3D-print sprænger rammerne for meget af det vi forbinder med print, og det bliver interessant at se, hvordan markedet kommer til at tage imod den nye teknologi og hvilke aktører, der med tiden kommer til at byde ind med maskiner og teknologi.

Både forhandlere og trykkerier herhjemme skal forholde sig til en ny virkelighed, og overveje om 3D-Print er noget man vil satse på blandt sine udbudte varer. Som med alt andet nyt, er der både store muligheder og stor risiko for de første der springer på, og som med alle andre nye teknologier kommer udviklingen til at gå stærkt de næste år. Så spørgsmålet er også, hvornår det bliver lønsomt at springe på.

Og hvem er det, der skal drive 3D-Print markedet frem? Er det en mulig niche for de eksisterende trykkerier, eller går det mere i retning af en mulighed for producenter, der ser muligheder i selv at kunne printe små dele, frem for at skulle fremskaffe dem fra et fjernlager?

Ingen tvivl om at 3D-print er en realitet og det virkeligt spændende bliver at se, hvor stort det bliver. Men der er stadig mange spørgsmål, hvor svarene blæser stadig i vinden.

Herhjemme bliver det fra august nemmere at følge med i udviklingen på 3D-print, når folkene bag Printogmedier.dk i samarbejde med svenske 3dsp.se åbner 3dpdanmark.dk, der kommer til at have fokus på netop 3D-print.

NYHEDSOPSAMLING FRA DRUPA

JUL 01, 2016


Drupa 2016 er nu overstået, men indtrykkene derfra har vi taget med os hjem. Vi så på messen en masse inspirerende nyheder, der er gode bud på, hvilke retninger branchen også kommer til at bevæge sig i. Vi har udvalgt et par stykker, vi syntes var særligt interessante.


Danske Trojanlabel var på Drupa for første gang for at vise deres maskiner frem.
Vi syntes, at deres nye satsning Trojan3 ser rigtigt spændende ud. Trojan3 er rettet mod OEM-partnere inden for kuverterings-, transport- og konverteringsudstyr, som får mulighed for at opgradere deres udstyr til en high-end 4-farve trykmaskine, ved at implementere den i deres eget udstyr.


Pt har Trojanlabel tre forskellige printere i deres sortiment, der både rummer labelprinter, overprinter og digital etiketpresse. Læs mere på Trojanlabels hjemmeside.


En anden nyhed, der fangede vores opmærksomhed på Drupa, var det strategiske partnerskab, der blev annonceret mellem Kodak og PerfectPattern. Det er meldt ud, at der vil blive fokus på produktiviteten og samarbejdet skulle gerne give afkast i form af nye workflow-muligheder, der vil strømline processer og øge effektiviteten. Et af de første projekter, der er udviklet i fællesskab er en cloud-baseret arkoptimering, der sikrer optimal udskydning og funktionalitet, der vil give trykkerierne en højere produktivitet.


Det bliver spændende at følge, hvad der kommer ud af det samarbejde.

NYE INKJET-MULIGHEDER MED XEROX BRENVA

JUN 09, 2016


Blandt de nyheder vi har set på Drupa 2016, er Xerox Brenva absolut en af de mere spændende.


Man er hos Xerox bevidste om, at Inkjet-teknologi er i vækst og formodes at stå for 57% af alle digitale farvetryk i 2019. For at imødekomme den vækst lancerer man nu Xerox Brenva, den første digitaltrykmaskine i en ny innovativ serie af inkjet-muligheder fra Xerox og samtidigt den første cut-sheet inkjet digitaltrykmaskine fra Xerox. Et oplagt valg, hvis man arbejder med direct mail, manualer, kataloger og transaktionsprint i al almindelighed.


Key features:

  • Inline spektrofometer til afhjælpning med kalibrering og profileringer
  • Objektorienteret farvestyring til at skelne tekst, grafik og billeder, og optimere de forskellige typer individuielt.
  • Printhoveder, der er i stand til print i høj hastighed med et maksimum på over 100.000.000 dråber i sekundet.
  • Kan printe op til 197 A4-sider i minuttet.

Xerox Brenva forener driftsøkonomien og produktiviteten man forbinder med inkjet med fleksibiliteten fra en cut-sheet platform.


Kontakt:
Martin Clausen
Løsningschef, Partner
Mobil: +45 22 59 92 52
Mac@ga-management.dk


Mikael Franch
Salgsdirektør
Mobil: +45 42 59 92 52
Mif@ga-management.dk


Jørn Christoffersen
Direktør
Mobil: +45 71 72 39 18
Jch@ga-management.dk

NYE MULIGHEDER MED GBC EWIRE

JUN 07, 2016


Vi er på DRUPA 2016 blevet præsenteret for GBC eWire, som vi har store forventninger til.


Nu kan man lave inline spiralryg i en arbejdsgang. GBC eWire er kompatibel med en stor del af printerne fra Xerox lineup, og muliggør et automatisk workflow, hvor der ikke er behov for at stansning, sortering og binding som en separat handling. Uanset hvad du ønsker at producere, så laver GBC eWire præsentable og holdbare dokumenter.

  • Producerer wire-bundne applikationer såsom kalendere og bøger i almindelige størrelser, herunder brev, erklæring, A4 og A5.
  • Problemfri forbindelse med Xerox-produkter og andre printere, samt GBC AdvancedPunch Pro.
  • Opererer ved den nominelle printhastighed for de fleste papirformater.

GBC eWire er oplagt til produktion af hæfter, rapporter, projektmapper, manualer og på biblioteker og uddannelsesinstitutioner.


Kontakt:
Martin Clausen
Løsningschef, Partner
Mobil: +45 22 59 92 52
Mac@ga-management.dk 


Mikael Franch
Salgsdirektør
Mobil: +45 42 59 92 52
Mif@ga-management.dk 


Jørn Christoffersen
Direktør
Mobil: +45 71 72 39 18
Jch@ga-management.dk 

DIGITALTRYK HALER KRAFTIGT IND PÅ OFFSET MED NY LØSNING FRA XEROX OG KBA.

JUN 02, 2016


En af de store nyheder på DRUPA 2016 er KBA VariJET 106, der forener KBAs Rapida Platform med Xerox Impida-inkjet teknologi. VariJET 106 er en ny modulært opbygget digital B1 trykpresse målrettet til emballagemarkedet, der også kan tilpasses til blandt andet at kunne indeholde offset print, foliering og forskellige former for coating. VariJET er i stand til at printe 4.500 B1 750 x 1060 ark i timen.


VariJET 106 er målrettet mod emballagemarkedet. Maskinen åbner op for de muligheder digitaltryk har, så som at tilpasse emballagen eller muligheden for at lave flere forskellige versioner af den samme emballage. Ved at kombinere mulighederne digitaltryk giver indenfor cross media marketing og automatiske workflows, vil det være muligt for trykkerierne, at tilbyde nye produkter, der ikke tidligere er set på det traditionelle emballagemarked.


Ho Ga Management glæder vi os til, at VariJET 106 bliver tilgængelig i starten af 2017 og stiller os gerne til rådighed for en samtale om, hvordan VariJET 106 kan hjælpe dig med at udvikle din virksomhed.


Kontakt:
Martin Clausen
Løsningschef, Partner
Mobil: +45 22 59 92 52
Mac@ga-management.dk 


Mikael Franch
Salgsdirektør
Mobil: +45 42 59 92 52
Mif@ga-management.dk 


Jørn Christoffersen
Direktør
Mobil: +45 71 72 39 18
Jch@ga-management.dk 

GA MANAGEMENT ER NU PÅ LINKEDIN

MAY 30, 2016


GA Mangement kan nu følges via LinkedIn.


Klik ind på vores LinkedIn-profil og bliv løbende opdateret med, hvad der sker hos Ga Management.

Følg Ga Management på LinkedIn her.​

RAMMEAFTALE MED DIGITAL SCREENPRINTING TECHNOLOGIES APS

MAY 24, 2016


GA Management har indgået en rammeaftale med Digital Screenprinting Technologies ApS, hvilket betyder, at De fremover kan levere et langt bredere udvalg af maskiner, software og farvestyring.

Digital Screenprinting Technologies ApS er specialister i at kombinere traditionel serigrafi med digitale løsninger.

Vi oplever i branchen, at der bliver større og større fokus på diversitet, og muligheden for at man kan levere forskellige applikationer til kunderne, derfor er vi hos Ga Management glade for samarbejdet, der åbner op for en stribe nye muligheder for Digital Screenprinting Technologies ApS kunder.

FESPA UDSTILLING

MAR 08, 2016


Hos GA Management er det vigtigt, at tilbyde den helt rigtige løsning til kunden. For at være opdateret på de nyeste produkter, deltager GA Management i dette års FESPA udstilling i Amsterdam.


Tag fat i os, hvis du vil vide mere om de nye spændende produkter der kommer på markedet dette forår.

FREEFLOW CORE KAN BLIVE RYGRADDEN I DIT WORKFLOW

JUN 20, 2016


Nu er det muligt, at automatisere alle dine trykopgaver med en løsning, der gør hele arbejdsgangen langt mere produktiv. FreeFlow Core er et PDF-baseret værktøj, der gemmer alle de komplekse funktioner bag en intuitiv brugerflade. Den grafisk opbyggede drag and drop brugerflade betyder, at alle nu let kan håndtere de indkommende opgaver og få workflowet til at køre optimalt.


Xerox FreeFlow Core er løsningen, der kommer til at fungere som rygradden i dit workflow. Du styrer softwaren via din server, og har fuld kontrol over konfiguration og integration i forhold til dit nuværende setup.


Dette er softwareløsningen til de, der ønsker bredere integration, avanceret automatisering og adgang til yderligere automatiske løsninger fra Xerox. Læs mere her.


Kontakt:
Martin Clausen
Løsningschef, Partner
Mobil: +45 22 59 92 52
Mac@ga-management.dk


Mikael Franch
Salgsdirektør
Mobil: +45 42 59 92 52
Mif@ga-management.dk


Jørn Christoffersen
Direktør
Mobil: +45 71 72 39 18
Jch@ga-management.dk

XEROX INTEGRATEDPLUS FARVESTYRING

JUN 09, 2016


Med Xerox IntegratedPLUS farvestyring kan du udføre trykopgaver, der lever op til dine kunders forventninger, hver gang. Og det endda hurtigere, mere præcist og mere produktivt end du kan forestille dig – endda fra flere lokationer.


Xerox IntegratedPLUS integrerer problemfrit en cloud server med lokale applikationer og kraftfulde digital front-end workflowsløsninger. Det gør det muligt at fjernstyre de hardware og software-komponenter, der kontrollerer din farvestyring.


Uanset, hvad du producerer. Om det er direct mail, brochurer, indpakning m.m. så er du sikret samme resultat hver gang. Med Xerox IntegratedPLUS er dine farveeksperter altid til stede, og kan foretage vigtige beslutninger og rettelser, så produktionen kan holdes oppe og udgifterne nede. Den automatiske farvestyring fortæller dig også, hvornår det er tid til at kalibrere. Det betyder bedre kvalitetsstyring, og i sidste ende penge sparet.


Læs mere om Xerox IntegratedPLUS her, eller kontakt os for mere information.


Kontakt:
Martin Clausen
Løsningschef, Partner
Mobil: +45 22 59 92 52
Mac@ga-management.dk 


Mikael Franch
Salgsdirektør
Mobil: +45 42 59 92 52

Mif@ga-management.dk 


Jørn Christoffersen
Direktør
Mobil: +45 71 72 39 18
Jch@ga-management.dk 

NYE MULIGHEDER MED FREEFLOW DIGITAL PUBLISHER

JUN 07, 2016


Vi er på DRUPA 2016 stødt på endnu et fantastisk værktøj, som vi ser en masse muligheder i.


FreeFlow Digital Publisher er en softwareløsning til digitale udgivelser, der gør det muligt at få både print og onlinekommunikation samtidigt i én samlet arbejdsgang. Med to Cloud-konfigurationer at vælge imellem, kan du nu sænke dine startomkostninger, fremskynde implementering og generere nye indtægter fra multikanaltjenester.


Samtidigt med, at du forbereder din fil at blive trykt, kan en digitalt optimeret fil bliver distribueret ud via browsere og mobil apps. Softwaren indeholder relevante analyseværktøjer og individuel håndtering af publikationerne.


Hos Ga Management ser vi store muligheder i FreeFlow Digital Publisher, kontakt os for at høre mere.


Kontakt:
Martin Clausen
Løsningschef, Partner
Mobil: +45 22 59 92 52
Mac@ga-management.dk 


Mikael Franch
Salgsdirektør
Mobil: +45 42 59 92 52
Mif@ga-management.dk 


Jørn Christoffersen
Direktør
Mobil: +45 71 72 39 18
Jch@ga-management.dk 

FÅ MEST MULIGT UD AF DRUPA 2016

JUN 02, 2016


Xerox har lavet op til flere guides og anbefalinger til Drupa 2016, der gør det nemmere for dig at navigere rundt på messen og få det optimale ud af din tid dernede. Du kan finde Xerox samlede tema her.


Hos Ga Mangement har vi valgt følgende tre guides ud til dig, der vil have det optimale ud af Drupa 2016.

  • Ønsker du, at din virksomhed skal vokse og udvikle sig, så har Xerox listet ni stande op, der er værd at besøge. Find dem her.
  • Har din virksomhed fokus på og interesse i innovation, så har Xerox listet syv stande op, hvor du kan blive klogere på det. Læs mere her.
  • Har I i jeres virksomhed fokus på omkostningsreducering og at få mest muligt for jeres penge, så læs med her.

Og hvis I mere generelt ønsker, at få det optimale ud af Drupa 2016, så har Xerox også lavet en guide med tips og tricks, der kan findes her.


Husk, at GA Management kan findes på Xerox stand hele Drupa 2016 igennem.


Kontakt:
Martin Clausen
Løsningschef, Partner
Mobil: +45 22 59 92 52
Mac@ga-management.dk 


Mikael Franch
Salgsdirektør
Mobil: +45 42 59 92 52
Mif@ga-management.dk 


Jørn Christoffersen
Direktør
Mobil: +45 71 72 39 18
Jch@ga-management.dk 

DRUPA 2016

APR 19, 2016


Fra 31. maj til 10. juni afholdes Drupa for 16. gang i Düsseldorf. Drupa er den markedsledende messe indenfor den grafiske branche, med over 300.000 besøgende fra over 130 lande sidst den blev afholdt i 2012. Du kan finde GA Management på Xerox stand, hvor vi er repræsenteret gennem hele messen.


Xerox stand vil i år være meget applikationsbaseret. I kan med fordel gribe fat i os på forhånd, hvis i vil have sammensat et program, arrangeret et møde, vises rundt på Xerox stand, mødes med Xerox egne specialister eller have gode tips.


Kontakt:
Martin Clausen
Løsningschef, Partner
Mobil: +45 22 59 92 52
Mac@ga-management.dk 


Mikael Franch
Salgsdirektør
Mobil: +45 42 59 92 52
Mif@ga-management.dk 


Jørn Christoffersen
Direktør
Mobil: +45 71 72 39 18
Jch@ga-management.dk 

DET ÅRLIGE XEROX KICKOFF I LONDON

JAN 07, 2016


Som Graphic Communications Reseller, deltog GA Management i det årlige Xerox kickoff i London. En super spændende dag med en masse nyttig information om tiltagene i 2016.


Xerox GCO (Graphic Communication Organization) er en salgskanal, som er dedikeret til den grafisk branche, og det betyder, at alle deres tiltag, informationer og inspiration udspringer fra grafiske branche og de udfordringer branchen har.


Det gør, at vores samarbejde med Xerox hele tiden handler om at levere løsninger, som kan bidrage til vækst for den grafiske virksomhed.


Vores besøg i Innovation Center i London blev også en dag, hvor GA Management igen blev bekræftet i, at fremtidens leverandør til den grafiske branche skal udfordre den måde som tingene bliver gjort på i virksomhederne lige nu. Der er simpelthen brug for, at vi som leverandører kender vores kunder langt bedre end man tidligere har gjort.


Xerox var også i 2015 den største leverandør i verden på High End cut sheet til den grafiske branche. Vi ser sammen med Xerox frem mod Drupa med positive forventninger og med planerne for 2016, så er vi sikre på, at trenden fortsætter igen i år.


GA Management er den eneste Graphic Communication Reseller i Danmark, og vi vil gøre vores til, at successen fortsætter.

GA Management  |  Fjeldhammervej 19C, 2610 Rødovre  |  Tlf.: 81 77 17 00​