FORRETNINGSUDVIKLING​

Den grafiske branche har de seneste år gennemgået en stor udvikling, der blandt andet har medført en øget konkurrence og dermed et øget behov for som virksomhed at differentiere sig for at opnå succes.

Hos GA Management har vi med vores mangeårige erfaring og daglige berøring med mediebranchen tilegnet os en viden, der kan hjælpe jer med at tænke i nye baner og dermed opnå den daglige fordel i forhold til jeres konkurrenter.

Vi gør meget ud af fra start at få så god en forståelse af jeres virksomhed som muligt, uanset om der skal optimeres på en eksisterende løsning, eller om der skal tænkes i helt ny strategi. Med udgangspunkt i en god dialog sikrer vi således at kunne tilbyde en skræddersyet løsning, der passer til jeres unikke behov.

Derudover handler det naturligvis om at skabe en fremtidssikret løsning, der sikrer jer en fortsat god indtjening på relevante medier, eksempelvis gennem en fleksibilitet der gør jer omstillingsparate, i tilfælde af at markedet pludselig ændrer sig.

En skræddersyet løsning indeholder i de fleste tilfælde både hardware og software samt konsulentydelser der tilsammen sikrer en perfekt implementering og maksimalt udbytte af jeres investering - både i forhold til output og varig indtjening.

FORRETNINGSUDVIKLING​ VIA WEB2PRINT

- PÅ EN NY MÅDE

De fleste kender trykkerier, der bruger Web2Print som en åben markedsplads, der kan tage imod konkrete forespørgsler eller trykordrer fra kunderne via en hjemmeside. På denne måde tillader systemet trykkeriet at holde åbent for deres salgsafdeling i døgndrift, og derved troede mange, at væksten kom af sig selv. De tog fejl.

Væksten kommer ikke direkte fra en forholdsvis passiv hjemmeside, men i langt højere grad fra de workflowmæssige fordele som Web2Print-løsninger tilbyder. Det er samtidig den del af løsningen, som er lettest at implementere og supportere.

Hos GA Management mener vi, at Web2Print skal være et redskab, som trykkerier sælger ind til kunderne, når de vil sikre den bedste og nemmeste service i forbindelse med tryksagsbestilling. Netop denne proces er flere penge værd end mange tror.

Interesseret i at høre mere? Så kontakt os her.

GA Management  |  Fjeldhammervej 19C, 2610 Rødovre  |  Tlf.: 81 77 17 00​