FARVESTYRING

Hos GA Management har vi flere års erfaring med at udføre farvestyring hos trykkerier, forlag, reklamebureauer, større publiceringsvirksomheder, skiltevirksomheder, designvirksomheder og interne marketingafdelinger i større virksomheder.

Fordi behovet for farvestyring kan ligge på forskellige medieplatforme og udspringe fra forskellige problemstillinger, udføres nogle opgaver som klassiske konsulentopgaver med måleudstyr og rådgivning, mens andre opgaver udføres som rene implementeringsopgaver, hvor vi eksempelvis implementerer relevant farvestyring i forbindelse med en investering i en produktionsprinter.

Rådgivningen tager altid udgangspunkt i jeres unikke behov, og hvad der kan hjælpe jeres virksomhed videre og sikre, at I får det maksimale ud af jeres investering i fremtiden.

Indholdet kan således variere med alt inden for eksempelvis grundkalibrering af produktionsprintere, generering af ICC-profiler, skærmkalibrering, opsætning og verificering af farvestyring i RIP, opsætning af farvestyringsindstillinger i Adobe CS-pakken og opsætning af korrekt PDF-generering til relevant output.

GA Management leverer ligeledes både hardware og software til enhver opgave i grafiske produktionsmiljøer.

GA Management  |  Fjeldhammervej 19C, 2610 Rødovre  |  Tlf.: 81 77 17 00​