​I forbindelse med Sign & Print 2015 mødte vi Annie fra Skrannie Skilte i Thisted. Vi aftaler et besøg hos hende, hvor hun viser os rundt i hendes spændende virksomhed. Under den efterfølgende kaffesnak falder snakken på nogle tilbud hun har fået ind på storformatprintere, dels fra hendes nuværende leverandør og dels fra en anden.

Vi spørger ind til, hvorfor hun ønsker at skifte, og hun forklarer, at hun oplever nogle gennemgående problemer med sine prints. Vi får efterfølgende lov til at se printene, og er efterfølgende ikke i tvivl om, at det skyldes farvestyringen og ICC-profilen.

Efter at have udført farvestyring og kalibreret firmaets skærme, fik vi følgende flotte udtalelse fra Annie:

​“Jeg var ikke tilfreds med udskriftskvaliteten på min storformat produktionsprinter, og min nuværende leverandør af grafisk produktionsudstyr mente, at printeren stod til udskiftning. Efter mit første møde med GA Management foreslog de, at vi skulle farvestyre printeren og opsætte mit produktionsworkflow efter internationale anbefalinger. Takket være GA Management printer vi nu med en bedre kvalitet end nogensinde før, og kommer helt sikkert til, at bruge de næste år på at lære GA Management bedre at kende”.

Skrannie Skilte er et godt eksempel på, hvilken forskel GA Management kan gøre, når vi går ind og optimerer workflowet, kalibrerer skærme og udfører farvestyring.

GA Management  |  Fjeldhammervej 19C, 2610 Rødovre  |  Tlf.: 81 77 17 00​