​Vi blev hos Ga Management kontaktet af Frank og Ahmed fra Serigrafen i Kolding, der var interesseret i et gratis konsulentbesøg, hvor vi i løbet af en halv dag fik kigget kalibreret deres skærme og lavet en stribe testprints med henblik på, at få styr på pantonefarver og den generelle printkvalitet.

Konsulentbesøget blev naturligvis også brugt til, at vi kunne få et indblik i Serigrafens behov og komme med vores bud på, hvad vi ville kunne gøre for dem.

Frank og Ahmed lyttede til vores forslag, og vi blev efterfølgende kontaktet af Serigrafen med henblik på endnu en konsulentdag, hvor vi udførte følgende:

-Grundkalibrering af Versant 80

-Generering af forskellige ICC-profiler på Versant 80

-Opsætning af workflow til transfermedie og papir

-Verificering af ICC-profiler og workflow

​Målet var at lave en grundkalibrering på Serigrafens produktionsmedie, der kan fungere som fixpunkt på Serigrafens Versant 80 og derefter skabe en ICC-profil med udgangspunkt i Serigrafens outputmedie. Serigrafen ønsker at arbejde mere seriøst med farvestyring, da De ser det som et potentielt vækstområde.

Forløbet hos Serigrafen er et godt eksempel på, hvordan vi gerne vil arbejde hos GA Management. Vi vil gerne ud og møde vores kunder. Præsentere os, give et indblik i, hvad vi kan og få et indblik i hvilke problemstillinger I står med, så vi sammen kan få løst jeres problemer og optimeret jeres arbejdsgange.

GA Management  |  Fjeldhammervej 19C, 2610 Rødovre  |  Tlf.: 81 77 17 00​