GA Management blev kontaktet af Christensen Grafisk, der havde behov for at sikre, at deres digitale trykmaskiner kører problemfrit. I en hverdag, hvor leveringstiderne ofte er korte og fleksibilitet er et nøgleord, der er der ganske enkelt ikke plads til unødige driftsstop.

Jan Christensen, der ejer Christensen Grafisk forklarer:

”Hos Christensen Grafisk producerer vi dagligt mange forskellige printjobs. Disse jobs varierer i både udformning og udtryk. Samtidig er vores kunder meget forskellige. Derfor har vi megen fokus på, at kunne levere kvalitetstryksager til en konkurrencedygtig pris og med størst mulig fleksibilitet overfor kunderne.

Det betyder også, at der ofte er korte leveringstider, hvilket ikke efterlader nogen plads til unødige driftsstop i den daglige produktion.

​Derfor har vi valgt GA Management til at stå for vores farvestyring, og sikre at vores trykmaskiner altid leverer en stabil og forudsigelig trykkvalitet”.

Vedligeholdelsesaftalen mellem GA Management og Christensen Grafisk er sammensat således, at maskinerne bliver kalibreret og profileret i en turnus, der gør at problemerne bliver taget i opløbet.

Farvestyringssupporten består af fem årlige besøg on site hos Christensen Grafisk, hvor GA Management gennemgår farvestyringen på de aftalte områder.

GA Management  |  Fjeldhammervej 19C, 2610 Rødovre  |  Tlf.: 81 77 17 00​